Tools
Затвори
Затвори

Централа

Адрес

София 1407, бул. Никола Вапцаров 55, Експо 2000, район Лозенец

SWIFT/BIC

RZBBBGSF


Контактен център

Телефони

0700 10 000 (Vivacom)

17 21 (A1 и Yettel)

За връзка от чужбина: (+359 2) 962 41 02

Е-мейл

call.center@kbcbank.bg

Форма за контакт

Попълнете електронната форма

Работно време

Делничен ден: 08:00 ч. до 20:00 ч.

Събота: 09:00 ч. до 15:00 ч.

Разговорите на 0700 10 000 се заплащат в зависимост от тарифния ви план за разговори към номера 0 700. Разговорите към 1721 се таксуват като A1-A1 или Yettel-Yettel според собствения тарифен план на абонатите.


Съдействие за карти и ПОС терминали

Денонощен център за съдействие при проблеми с банкови карти и ПОС терминали

Телефони

(+359 2) 962 41 02

Форма за контакт

Попълнете електронната форма


Важна информация

Основни съвети как да банкираш дигитално - сигурно и без притеснения.

Сигурност

Научи повече


Събиране на вземания

За съдействие при просрочени задължения

Телефон

(+359 2) 809 23 33

 

Viber Чрез Viber

Е-мейл

collection@kbcbank.bg

Форма за контакт

Попълнете електронната форма

Работно време

Понеделник - Петък: 08:30 ч. до 17:00 ч.


Мобилни банкови консултанти

Професионална лична консултация без да е необходимо посещение на банков офис.

Заяви среща


Малки предприятия

Форма за контакт

Попълнете електронната форма


Бизнес центрове за малки предприятия

Създадохме 25 специализирани Бизнес центъра, за да бъдем по-близо до вас във всеки един момент и да подкрепим успешното реализиране на вашите проекти.

Офиси и банкомати


Корпоративно банкиране

Форма за контакт

Попълнете електронната форма


Обратна връзка

Изпрати твоето мнение


Човешки ресурси

Форма за контакт

Попълнете електронната форма


Връзки с обществеността

Е-мейлpress.pr@kbcbank.bg

Форма за контакт

Попълнете електронната форма

Още контакти

Затвори
 
 
 
 
 

Тарифи

Тарифа за таксите и комисионите за физически лица


Общи условия и формуляри

Общи условия, формуляри и рамкови договори за физически лица.

Всички документи


Уведомления

Предстоящи промени в продукти, услуги, лихвен бюлетин, такси и комисиони, работното време на офисите, други.

Всички уведомления

Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  За енергичните създатели на бъдеще

  Ти си студент или искаш да бъдеш? Искаш да учиш, но и да се забавляваш? Имаш планове за бъдещето, които постоянно се променят? И за всичко това имаш нужда от средства, а те бързо свършват. На правилното място си! Защото едно от нещата, с които бързо трябва да свикнеш като студент е да управляваш собствения си бюджет.

  Плащания, сметки и пазаруване

  За плащанията, сметките и забавната част с пазаруването

  Хубаво e да си студент. Целият свят гледа на теб като на билет за едно по-добро бъдеще и прави всичко възможно да бъдеш щастлив и успешен. Твоите карти за градския транспорт са по-евтини, билетите за кино, театър и музеи също. Накратко - получаваш повече, плащаш по-малко. Ако не вярваш, разгледай и нашето предложение за студентско банкиране с продукти и услуги на преференциални условия, специално за теб!

  Имаш собствена разплащателна сметка с дебитна карта

  Трябва ти сметка, по която да ти превеждат стипендията, джобните или заплата от работата, която си започнал, докато учиш? Имаш всичко това като част от нашата сметка За студенти и младежи. Така всеки път, когато на някой му се иска да ти преведе пари, ще можеш спокойно да отговаряш "Разбира се! Искаш ли IBAN?".

  Пазаруваш в мола, в нета и в магазина с банкова карта

  Не е нужно да носиш много пари в себе си. Плащането с карта е далеч по-лесно, удобно и отнема само един "бийп" време. И забравяш за "имате ли дребни" и "нямам да ви върна". За таксата – няма такава. Плащаш където си поискаш без допълнителни разходи с картата в пакета - дебитна карта Debit Mastercard. Можеш да се възползваш и от удобствата на дигиталния портфейл DigiPay или Apple Wallet. Добавяш своята дебитна карта в мобилното приложение и плащаш/ теглиш безконтактно директно с телефона си.

  Теглиш пари от над 550 банкомата безплатно

  Трябва ти кеш? Огледай се за банкомат на KBC Банк близо до теб. От него теглиш без такси, където и да си на територията на България. Намери най-близкия банкомат.

  Цялата банка може да се събере в телефона ти

  Разполагаш с мобилно приложение, през което можеш да правиш справки и преводи денонощно, когато имаш достъп до интернет. Винаги можеш да провериш точно с колко пари разполагаш, което ще те улесни в решението дали да вечеряш вкъщи, да излезеш с приятели на парти или да съчетаеш и двете.

  Инсталирай KBC Mobile Bulgaria на своя телефон и банкирай навсякъде – в парка, на плажа, на бира с приятели. Регистрацията за услугата и всичките ти преводи в лева са напълно безплатни.

  Отстъпки и специални оферти на Bright Club

  Като притежател на Сметка За студенти и младежи с дебитна карта, имаш възможност да регистрираш картата си в мобилното приложение Bright Club, чрез което ползваш многобройни отстъпки и специални оферти в най-популярните магазини в страната.

  За таксата за следващия семестър

  Не слагай граници за мечтите си! Те дават стремеж към развитие. Студентският кредит е създаден специално за амбициозните студенти като теб, които искат да инвестират в знания. С него можеш да покриеш таксите за семестрите в университета. Кандидатстваш изцяло онлайн, без да се налага да посещаваш офис на банката повече от веднъж!

  Полезни продукти

  Сметка За студенти и младежи

  Сметка за студенти и младежи до 29 г. Теглиш без такса на банкомати на банката, нареждаш безплатни преводи през мобилно банкиране, пазаруваш с отстъпки като член на Bright Club.

  Виж още

  KBC Mobile Bulgaria

  Твоята банка е навсякъде с теб с мобилното приложение KBC Mobile Bulgaria. Следиш разходите си с меню Анализи, правиш превод през телефона си и плащаш битовите си сметки.

  Виж още

  Дигитален портфейл DigiPay

  DigiPay е безплатно приложение, в което добавяш своите дебитни и кредитни карти. С DigiPay плащаш и теглиш безконтактно директно с телефона си.

  Виж още

  Дигитален портфейл Applе Wallet

  Apple Wallet е безплатно приложение, в което можеш да "добавиш" всички твои дебитни и кредитни карти, издадени от KBC Банк, за да плащаш с твоя iPhone.

  Виж още

  За стажа и професионалното развитие

  Ела на стаж при нас! В офисите ще се срещаш с клиенти на живо и ще научиш какво е да си от другата страна на бюрото! Ще се запознаеш с отлични специалисти в различни сфери. Те имат богат опит, който с радост ще споделят с теб! При нас работят много млади хора, които, също като теб, са в началото на кариерния си път и тепърва се изграждат като специалисти. Някои от тях са направили първите си стъпки в банката именно като стажанти!

  Разгледай свободните ни стажантски позиции и кандидатствай по избрана от теб! 

  За едно различно лято на бригада

  Решението е взето, заминаваш на бригада в Англия. Супер идея за лятото – ще срещнеш нови хора, ще посетиш нови места и не на последно място - ще изкараш пари. Искаш да се подготвиш за пътуването навреме? Не оставяй за последния момент закупуването на самолетния билет, защото има вероятност да се окаже твърде скъп. Можеш да го платиш с дебитната си карта, която получаваш със Сметка За студенти и младежи. А за да си максимално подготвен за престоя ти в Англия, попитай в банката за дебитна карта в британски лири!

  За студентите, които вече са родители

  Знаеш ли, че ако съчетаваш нелеката задача да се готвиш за изпит, докато учиш своя малък наследник да се храни с лъжица, можеш да се възползваш от студентски кредит за издръжка на дете? Знаем, че нямаш излишно време, което да прекараш в офис на банката в попълване на формуляри, затова можеш да кандидатстваш изцяло онлайн през нашия сайт.

  Ние сме там, където си ти

  Бъди в крак с актуалните промоции и оферти, научи интересна и любопитна информация в сферата на финансите и банките, разбери повече за кариерните възможности при нас. Задавай въпроси и споделяй мнение, а ние ще ти отговорим в най-кратък срок. Последвай ни във Facebook, Viber, Twitter, LinkedIn, Instagram и YouTube. 

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.