Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Управление

  Питър Рубен

  Председател на УС и главен изпълнителен директор на КВС Банк и ОББ
  Кънтри мениджър на KBC Груп в България

  Питър Рубен започва кариерата си през 1992 г. като служител за връзка с клиенти в ресор “Корпоративно банкиране” в Kredietbank (сега KBC) в Лондон. От 1994 г. до 1998 г. е директор на представителство „Иберия“ в Мадрид. През 1999 г. той става генерален мениджър „Корпоративно банкиране“ в клона в Париж. От 2005 г. до 2010 г. той е изпълнителен директор „Корпоративно банкиране“ в банка ČSOB в Чешката република.
  През 2017 г. е назначен за старши генерален мениджър в отдел „Кредитен риск” на Групата в централата на KBC в Брюксел. През 2019 г. Питър Рубен е назначен за главен изпълнителен директор на KBC Bank в Ирландия.
  Питър Рубен е завършил университета в Льовен, Белгия с магистърска степен по право. По-късно придобива магистърска степен по бизнес администрация от Vlerick Business School, Белгия. Владее холандски, френски, английски, испански и немски.

   

  Ани Ангелова

  Член на УС, Изпълнителен директор „Банкиране на дребно“ на КВС Банк

  Ани Ангелова е част от Райфайзенбанк от 1995 г., като към избирането й на поста изпълнителен директор и член на Управителния съвет през 2007 г. заема длъжността прокурист на Райфайзенбанк, с ресор „Канали за дистрибуция“.
  Ани Ангелова е завършила Националната гимназия за древни езици и култури „Константин Кирил Философ”, „Стопанско управление и администрация“ в УНСС и има MBA от Rotterdam School of Management в Холандия. Работила е във Фортис Банк, Холандия. Владее английски и ползва френски език.

   

   

  Светла Георгиева

  Член на УС, Изпълнителен директор „Риск“ на КВС Банк и ОББ

  Светла Георгиева е член на Управителния съвет и Изпълнителен директор Риск на Обединена българска банка след придобиването на ОББ от белгийската финансова група KBC Груп през юни 2017 г.
  През 2008 г. се присъединява към екипа на СИБАНК, като последователно заема позициите Ръководител управление „Кредитен риск на физически лица“ и Заместник-директор „Управление на кредитите“.
  Светла Георгиева завършва INSEAD Inter-Alpha Banking Programme (2013), City University, Seattle, DCL (2004 – 2006) и има квалификационна степен MBA по Финанси. Владее свободно английски и руски език.

   

  Добромир Добрев

  Член на УС, Изпълнителен директор „Корпоративно банкиране и капиталови пазари“ на КВС Банк

  Добромир Добрев работи в Групата Райфайзен от 2003 г., като през 2005 г. е назначен за началник отдел „Корпоративно банкиране – среден пазар“. От 2006 г. насам, той оглавява Райфайзен Лизинг България ООД. През 2013 г. става член на УС с ресор „Корпоративно банкиране“, а през 2016 г. е избран за изпълнителен директор „Корпоративно банкиране и капиталови пазари“ на Райфайзенбанк България.
  Добромир Добрев е магистър от Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Владее английски и немски език.

   

  Теодор Маринов

  Член на УС, Изпълнителен директор „Финанси“ на КВС Банк и ОББ
  Изпълнителен директор „Легаси и дъщерни дружества“ на ОББ

  Теодор Маринов е в управлението на Обединена българска банка от юни 2010 г., когато е избран за член на Съвета на директорите. След придобиването на Обединена българска банка от белгийската финансова група KBC Груп през юни 2017 г., Теодор Маринов става Член на Кънтри тийма на КВС Груп за България, член на УС и Изпълнителен директор Легаси на ОББ.
  Има магистърски степени по „Бизнес администрация“ от London Business School и „Системи и управление“ от Технически университет, София. Теодор Маринов е носител на професионалната квалификация CFA (сертифициран финансов аналитик) от 2001 г. Владее свободно английски и руски език.

   

  Недялко Михайлов

  Член на УС, Изпълнителен директор „Операции и информационни технологии“ на КВС Банк

  Недялко Михайлов работи в Райфайзенбанк от 2002 г., а през 2005 г. заема първата си oт многото ръководни позиции в банката - управител на офис във Варна. Той е отговарял последователно за „Големи корпоративни клиенти“, „Управление на риска“, „Проблемни кредити“, „Финанси“. През 2017 г. е избран за изпълнителен директор „Операции и информационни технологии“ в Райфайзенбанк България.
  Недялко Михайлов е завършил математическата гимназия „Д-р Петър Берон“ във Варна, „Счетоводство и контрол“, и „Икономическа информатика“ в Икономическия университет, Варна. Владее английски, немски и руски език.

   

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.