Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  0% първоначална лихва за жилищни кредити до края на годината пуска Райфайзенбанк

  02.12.2005
   

  Райфайзенбанк обявява лихва от 0% за ипотечен кредит в лева, евро и щатски долари, в рамките на промоция до края на годината. Размерът на банковата комисионна за управление на кредита се намалява от 1,5% на 1% еднократно. Облекчават се изискванията за платежоспособност и остатъчен доход на семействата при кандидатстване за ипотечен кредит.

  Лихвата за остатъчния период за жилищни кредити в лева и евро е 7,95% и 8,95 за щатски долари. Банката намалява изисквания остатъчен месечен доход на член от семейството, след заплащане на всички финансови разходи от 100лв. на 50лв. Атрактивните условия се изразяват и в показателния Годишен процент на разходите, който позволява на гражданите да се ориентират за най-изгодните банкови кредити на пазара. Например за ипотечен кредит от 15 000 лева за срок от 10 години, Годишният процент на разходите е 7,11%.

  До края на декември 2005г. продължава и традиционната промоция, в рамките на която всеки новодомец може да избере подарък за новия си дом – телевизор, DVD плеър, CD радиокасетофон, кафе-машина и др. Райфайзенбанк предлага и допълнителни бонуси за клиентите на ипотечния кредит – безплатно издаване на карта РайКАРТ и международна карта Виза Електрон или Виза Класик, без такси за първата година, безплатна застраховка “Живот”. Без документално удостоверяване на доходите, банката предлага ипотечен кредит при лихви от 11% за кредити в евро, 12% за кредити в лева и 11,3% за кредити в щатски долари.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.