Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк България обяви нови, още по-ниски лихви по кредитите, обезпечени с ипотека в лева и евро: 5,8% e първоначалната годишна лихва и 8,5% за остатъчния срок на кредита

  28.03.2005
   

  Промоцията е валидна до 30.06.2005

  Най-добрите условия по ипотечни кредити – атрактивни лихви, такси и комисиони са само част от предложението, което можете да очаквате от Райфайзенбанк България. Облекчените процедури за кандидатстване и обработка на кредитите, без увеличение на комисионите, без скрити и допълнителни такси, са основните аргументи за силния интерес на клиентите към кредитите на банката.
  Най-лесните решения! - е новото мото на кампанията, която стартира от 24.03.2005г. Стремежът ни е да предлагаме винаги най-добрите условия както в евро така и в лева при олекотени процедури и да сме максимално честни с нашите клиенти, коментира Момчил Андреев – Главен Изпълнителен директор на Райфайзенбанк България.

  Ипотечните кредитите се отпускат за срок до 25 години, без ограничение в размера на кредита с възможност, при допълнително обезпечение, за кредитиране до 100% от покупката на недвижим имот.
  В рамките на промоцията «Специален подарък – нов дом» до 30 юни 2005г. всеки клиент с жилищен кредит от банката получава и един от специалните подготвени от банката подаръци: телевизор, DVD плеър, кафе машина, CD радио с MP3, шейкър.
  Ипотечният кредит може да бъде използван за:
  - покупка на жилище, къща, терен, гараж, ателие или за придобиване на дял от тях
  - ремонти и довършителни работи, реконструкция и подобрения на жилищни имоти
  - рефинансиране на ипотечни кредити, получени от други банки.


  Новите по-добри възможности се прилагат и по отношение на потребителски кредити в евро и лева, обезпечени с ипотека. Това е най- търсеният банков продукт, а основните предимства на този кредит са:
  - облекчени условия за кредитоспособност (дължимата месечна вноска по кредита може да достигне до 70% от месечния доход на клиента)
  - най-изгодни лихви в сравнение с прилаганите по стандартни потребителски кредити,
  - по-дълъг срок на кредита до 25 години, респективно по-ниски погасителни вноски
  - достатъчни суми за финансиране на по-скъпи покупки и по-големи проекти, по избор на клиента.

  Подробна информация за банковите кредити и условията за кандидатсване може да се получи на телефон 0700 10 000, както и в клоновете на банката в цялата страна.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.