Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк финансира земеделски производители по инвестиционните програми на Държавен фонд Земеделие “Селскостопанска техника”, “Животновъдство” и “Растениевъдство”

  27.05.2005
   

  Рафайзенбанк финансира физически и юридически лица, регистрирани като земеделски производители, по три инвестиционни програми на Фонд Земеделие – “Селскостопанска техника”, “Животновъдство” и “Растениевъдство”. Кредитната програма на банката е по Договор за рефинансиране с фонда на отпуснати целеви кредити на земеделските стопани.

  Условие за отпускане на кредит по програмата е да се представи одобрен проект от ДФ Земеделие. Максималната лихва за кредитополучателите е 9%, като сроковете на кредита и гратисният период се определят от ДФ Земеделие и зависят от кредитирания обект. В рамките на инвестиционните програми земеделските производители, които кандидатстват по специфични направления, определени от фонда, които са от значение за земеделието ни, могат да ползват капиталови субсидии и субсидии за покриване на разходите за лихви по ползвания кредитен ресурс.

  В подкрепа на земеделските производители Райфайзенбанк разработи и новия, който е съобразен с техните специфичните изисквания. С “Агрокредита” частните земеделски стопани и малките фирми, с дейност в сферата на селското стопанство, могат да закупят нова или употребявана земеделска техника, като банката финансира 80% от продажната цена.
  Размерът на Агрокредита е до 120 000 евро, а лихвеният процент е фиксиран между 8% и 8.5%, годишно. За обезпечение банката приема залог върху закупената с кредита техника.

  Гратисният период на “Агрокредит” е съобразен със сезонността на работата на земеделските стопани, а изплащането на вноските може да започне от м. август, когато постъпленията на производителите са най-високи.

  Срокът на изплащане е до 60 месеца. Одобрение по “Агрокредит” се получава до 5 работни дни от подаване на необходими документи.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.