Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк уведомява клиентите си чрез SMS съобщения за транзакции с банкови карти и наличности по тях. Съобщението за извършените операции се получава до 10 минути

  30.08.2005
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД предлага нова банкова услуга на своите клиенти, притежаващи банкови карти – SMS съобщения чрез мобилен телефон за извършените от тях плащания и наличности по карти. До 10 минути, след като клиентът плати на банкомат, ПОС или в интернет, се изпраща съобщение с датата, часа на авторизацията, информация за терминала, на който е извършена операцията, сумата и валутата.

  От услугата “SMS известие” могат да се възползват притежателите на карти Маестро, Виза Електрон, Виза Класик и Райкарт, издавани от Райфайзенбанк. Услугата е достъпна за абонатите на МТел и Глобул.

  Новата услуга дава възможност да се получава информация за състоянието на картовата сметка, да се проследява неправомерното използване на картата, да се упражнява контрол върху използването й, както и да се следи ползването на допълнителна карта към същата сметка, издадена на други членове на семейството.

  За да получава SMS за извършените плащания и наличности по картата, клиентът попълва в офис на Райфайзенбанк искане за ползване на услугата. При регистрацията се генерира специален 4 цифрен код, който дава достъп до системата. Когато клиентът иска да знае с каква наличност разполага по банковата си карта, трябва да изпрати на предварително посочен номер, SMS, който съдържа 4 цифрения код. Съобщението се изпраща от мобилния телефон, на който картодържателят желае да получи отговор.

  При получаване на информация за актуална наличност по банкова карта, клиентът не плаща нищо, освен стандартната такса за SMS на съответния мобилен оператор. Когато се получава съобщение за операция с карта, цената на услугата “SMS известие” е 20 стотинки. Тази такса е за оператора на услугата и се плаща от предварително избран в искането депозит в размер на 5,10, 15, 20 или 50 лева.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.