Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Eкатерина Христова стана управител на Райфайзен Лизинг България ООД

  09.09.2005
   

  Дипломираната експерт-счетоводителка г-жа Екатерина Христова е новият управител на Райфайзен Лизинг България ООД. Екатерина Христова поема мениджмънта на Райфайзен Лизинг, заедно с Михаил Танев, управител на лизинговото дружество и прокурист на Райфайзенбанк /България/ЕАД.

  През последните 4 години Е. Христова e работила като консултант по “Управление на корпоративния риск” в KPMG. Тя има дългогодишен опит като одитор в Делойт и Туш и в управление “Анализи и прогнози” на Пощенска банка.
  Екатерина Христова е завършила “Икономическа информатика” в УНСС и има магистърска степен по “Одитинг” от Guildhill University в Лондон.

  Райфайзен Лизинг България ООД е основана през 2004 г. и е собственост на Райфайзен Лизинг Интернешънъл, Виена и Райфайзенбанк (България) ЕАД. Дружеството функционира като универсална лизингова компания и чрез клоновата мрежа от 68 офиса на Райфайзенбанк (България) ЕАД, предлага голямо разнообразие от лизингови схеми със специална насоченост към финансовия лизинг.

  Райфайзен Лизинг работи с юридически и физически лица и финансира закупуването на нови и употребявани транспортни средства, леки автомобили, производствено и специализирано оборудване с минимална покупна цена 10 000 лева.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.