Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Г-н Георги Налбантски е назначен за прокурист и директор “Продажби” на Райфайзен Лизинг България ООД

  24.08.2005
   

  От 23 август 2005 г. г-н Георги Налбантски е назначен за прокурист и директор “Продажби” на Райфайзен Лизинг България ООД.

  Новият прокурист на дружеството е в банковия сектор от 19 години. Работил е в ОББ, ЦКБ, а от 2002 г. е управител на офисите в Пазарджик и Велинград на Райфайзенбанк (България). Завършил Висшия е Финансово-Стопански Институт – Свищов и е специализирал кредитна дейност в Чикаго (САЩ) и Рабобанк (Холандия).

  Райфайзен Лизинг България ООД е основана през 2004 г. и е собственост на Райфайзен Лизинг Интернешънъл, Виена и Райфайзенбанк (България) ЕАД. Дружеството функционира като универсална лизингова компания и чрез клоновата мрежа от 68 офиса на Райфайзенбанк (България) ЕАД, предлага голямо разнообразие от лизингови схеми със специална насоченост към финансовия лизинг. Райфайзен Лизинг работи с юридически и физически лица и финансира закупуването на нови и употребявани транспортни средства, леки автомобили, производствено и специализирано оборудване с минимална покупна цена 10 000 лева.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.