Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Клиентите на Райфайзенбанк, притежатели на карти Маестро и РайКарт, вече плащат автоматично сметките си за ток, вода и парно

  12.09.2005
   

  Новата услуга на Райфайзенбанк “Електронни битови сметки” дава възможност автоматично да се плащат комунални услуги като, клиентът може да бъде уведомяван чрез sms и/или e-mail за постъпили задължения за ток, вода, парно и др. При тази услуга не се изисква потвърждаването на всяко плащане, а от регистрираната карта автоматично се погасява задължението. Системата ежедневно проверява за новопостъпили задължения, а клиентът сам избира какви сметки да плаща. Плащането се извършва само ако в картата има достатъчно средства. Услугата “Електронни битови сметки” е достъпна за притежателите на карти Маестро и Райкарт, издавани от Райфайзенбанк.

  За да се възползва от тази услуга, клиентът трябва да попълни в офис на Райфайзенбанк искане за ползване на “Електронни битови сметки”. Може да се посочи повече от една карта, от която да се извършват плащанията. Това дава възможност при недостатъчна наличност на средствата от едната карта, да се осигури плащане от друга карта. Клиентът, също така, може да определи максимална сума, до която да бъдат извършвани плащанията от неговата карта. Той сам избира дали да получава sms и/или e-mail, и в кои случаи – при постъпило задължение, при неплатена сметка или неуспешно плащане.

  За услугата “Електронни битови сметки” се плащат по 10 стотинки, когато се получава sms с информация по избрана услуга и 5 стотинки за съобщение по електронната поща. Плащането на цените за услугите на оператора става чрез предварително избран в искането депозит в размер на 5,10,15, 20 или 50 лева, който се внася предварително от клиента.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.