Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  КФВ (КFW), с подкрепата на Европейския съюз предостави на Райфайзенбанк(България) ЕАД кредитна линия в размер на 10 млн. евро за кредитиране на малкия и среден бизнес в България

  05.01.2005
   

  КРЕДИТАНЩАЛТ ФЮР ВИДЕРАУФБАУ (КFW), предостави на Райфайзенбанк (България)ЕАД кредитна линия в размер на 10 млн. евро за кредитиране на малкия и среден бизнес в България с подкрепата на Европейския съюз. Кредитната линия ще бъде използвана за финансиране на инвестиционни проекти и оборотен капитал. Това е второто подобно целево финансиране, предназначено за малките и средни фирми и отпуснато с подкрепата на Европейския съюз, което подписва Райфайзенбанк (България) ЕАД. Първата такава кредитна линия беше договорена с Европейската Банка за Възстановяване и Развитие (ЕБВР) през 2002 г. и беше напълно усвоена от Райфайзенбанк за по малко от 1 година.

  Кредитополучателите по новата кредитна линия с KFW ще бъдат български частни фирми от малкия и среден бизнес и хора със свободни професии. Размерът на отпуснатите средства за един клиент ще е до 250 хил. евро при максимален срок на финансиране до 7 години.

  Райфайзенбанк (България) ЕАД е сред водещите партньори на малките и средни фирми и хората със свободни професии. Към края на м. ноември 2004 броят на малките фирми, избрали Райфайзенбанк (България) ЕАД за своя банка надхвърли 10 000.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.