Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Лихвата по ипотечните кредити в евро

  15.02.2005
   

  От 14.02.2005 г., Райфайзенбанк предлага промоция по ипотечните кредити в евро за физически лица с лихва от 6.5% за първата година от срока на кредита. До края на юни тази година, всички желаещи да закупят жилище, парцел или да направят реконструкция на своя дом могат да се възползват от атрактивната лихва. В рамките на промоцията всеки клиент, получил ипотечен кредит ще може да избере подарък за новия си дом - телевизор, DVD-плеър, кафе-машина, CD радиокасетофон и др.

  Атрактивните условия по ипотечните кредити на Райфайзенбанк включват годишна лихва за остатъчния срок на кредита от 8.50%, като се запазва максималния срок на кредита – до 25 години. Клиентите имат възможност за гратисен период до 12 месеца, получават като допълнителен бонус безплатна застраховка “Живот” и безплатно издаване на международна карта Виза Електрон или Виза Класик без първоначална годишна такса за обслужване.

  Новите условия по ипотечните кредити са част от кампанията за физически лица на Райфайзенбанк, при която се удължава до края на март и срока на промоцията по потребителските кредити и кредита “Открита линия”, които включват и кредит до 7 000 лв. без поръчителство. Промоцията на потребителските кредити е при първоначална годишна лихва от 10.50%.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.