Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Лизинг на нови автомобили с вноска 12.98 лв. на ден предлага Райфайзен

  20.10.2005
   

  Райфайзен Лизинг България пуска промоционална програма за лизинг на нови автомобили. Промоцията е валидна до края на годината и е при следните условия:

  • първоначална вноска от 6,9% от стойността на автомобила без ДДС
  • годишната лихва е 6,9%
  • без такса за финансиране
  • срокът на лизинга до 5 години

  Лизинговата схема е на равни месечни вноски, които включват главницата и лихвата. С новите промоционални условия, за автомобил, струващ 21 287 лв. (с ДДС), вноската ще бъде 12,98 лв. на ден, сочи изчислението на експертите от Райфайзен Лизинг.
  Райфайзен Лизинг съдейства и при плащането на застраховките, таксите и регистрацията на автомобила. Те са за сметка на лизингополучателя, като клиентът има две възможности: да ги изплаща еднократно и независимо от цената на лизинговия обект или да се изплащат разсрочено, като бъдат включени в лизинговата схема.

  Заедно със старта на промоцията, вече има възможност заявки за лизинг да се подават и от най-посещаваните интернет сайтове за автомобили mobile.bg и auto.dir.bg.

  Райфайзен Лизинг България ООД е основана през 2004 г. и е собственост на Райфайзен Лизинг Интернешънъл, Виена и Райфайзенбанк (България) ЕАД. Дружеството функционира като универсална лизингова компания и чрез клоновата мрежа от 69 офиса на Райфайзенбанк (България) ЕАД и собствените си представителства, предлага голямо разнообразие от лизингови схеми. Райфайзен Лизинг работи с юридически и физически лица и финансира закупуването на нови и употребявани транспортни средства, леки автомобили, производствено и специализирано оборудване.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.