Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Лизинг от Райфайзен без такса финансиране и със срок до 5 години на Автосалон Варна 2005

  26.08.2005
   

  Райфайзенбанк е официалната банка на Международния автомобилен салон Варна ‘2005. По време на автомобилното изложение, Райфайзен, чрез своето специализирано дружество Райфайзен Лизинг България, предлага промоционални условия за лизинг на нови автомобили - без такса финансиране и при удължен максималния срок за лизинг - от 4 на 5 год.

  За улеснение на посетителите и участниците в Автосалона, Райфайзен предлага лизингови услуги на щанда на банката на автоизложението. Фирмите и гражданите, които искат да закупят автомобил на лизинг могат да кандидатстват за финансиране на място в изложбения център, всички 68 офиса на банката в цялата страна, централния офис на Райфайзен Лизинг България в София, Бизнес Парк София, сграда 11, както и при официалните вносители и дилъри на избраната от клиентите марка автомобил. Промоционалните лизингови условия на Райфайзен са валидни от началото на Автосалона до 16 септември.

  При лизинг на автомобили не се изисква допълнително обезпечение, като се финансира и сумата на ДДС, която се изплаща разсрочено за целия период на лизинг.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.