Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Лизинг от Райфайзен без такса финансиране и със срок до 5 години

  21.09.2005
   

  Райфайзенбанк е официалната банка на Международния автомобилен салон Пловдив ‘2005. По време на Есенния Пловдивски панаир 2005 и автомобилното изложение, Райфайзен, чрез своето специализирано дружество Райфайзен Лизинг България, предлага промоционални условия за лизинг на нови леки и товарни автомобили, машини и производствено оборудване - без такса финансиране и при удължен максималния срок за лизинг - от 4 на 5 год.

  За улеснение на посетителите и участниците в Панаира и Автосалона, Райфайзен предлага лизингови и банкови услуги на щанда на банката на изложението. Фирмите и гражданите, които искат да закупят автомобил, машина или производствено оборудване на лизинг или чрез кредит могат да кандидатстват за финансиране на място в изложбения център, всички 69 офиса на банката в цялата страна, централния офис на Райфайзен Лизинг България в София, Бизнес Парк София, сграда 11, както и при официалните вносители и дилъри на избраната от клиентите марка автомобил. Промоционалните лизингови условия на Райфайзен са валидни до 16 октомври.

  При лизинг на автомобили, машини и производствено оборудване не се изисква допълнително обезпечение, като се финансира и сумата на ДДС, която се изплаща разсрочено за целия период на лизинг.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.