Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Малките и средни фирми вече могат да кандидатстват по Интернет за кредит и лизинг от Райфайзенбанк

  01.09.2005
   

  За първи път в България, клиентите на Райфайзенбанк от малкия и среден бизнес, могат да кандидатстват за кредит или лизинг онлайн, без да посещават клон на банката. Заявленията за кредити се подават директно от интернет страницата на банката - www.rbb.bg, както и в най-големия български портал - Dir.bg.

  Подробна информация за всички кредитни продукти на Райфайзенбанк може да бъде получена от началната страница на Dir.bg и от официалния сайт на банката. Там могат да се попълнят и формите за кандидатстване за кредита. До 24 часа, след като бъде подадено искането, представител на банката или лизинговото дружество, се свързва с клиента на посочен от него телефон. Отговор на искането се получава в рамките на 5 работни дни, след подаване на пълния комплект документи.

  Райфайзенбанк предлага на малките фирми инвестиционни и оборотни кредити до 10 години, без ограничение в размера. Клиентите могат да кандидатстват за кредит при облекчена процедура, като не се изисква бизнес план. За обезпечение по кредита могат да служат недвижимо имущество, транспортни средства, оборудване и др. Предлага се и кредит, без обезпечение, до 10 000 лв., при годишна лихва 12.9 % и отговор до 24 ч. Желаещите да закупят автомобили могат да кандидатстват за лизинг или Автокредит със срок до 5 години, директно от уеб страницата на Райфайзенбанк.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.