Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  “Мобилни банкови консултанти - жилищно кредитиране” на Райфайзенбанк вече в София, Пловдив, Варна и Бургас

  10.08.2005
   

  От края на м. юли, Райфайзенбанк предлага новата услуга “Мобилни банкови консултанти - жилищно кредитиране”. Всеки клиент, желаещ да закупи имот или да ремонтира и обзаведе жилището си чрез банков кредит, може да се възползва от професионални консултации на специално обучените Ипотечни банкови консултанти. Услугата е напълно безплатна за клиента.

  Ипотечните банкери на Райфайзенбанк разясняват на гражданите условията по ипотечните кредити, съдействат при оформянето на изискваните от Банката документи до подаването им в банковия офис. Сделките се одобряват и сключват в офисите на Райфайзенбанк.

  Мобилните консултанти на банката не оперират с пари в брой. На телефона на Call-центъра на банката 0700 10 000 всеки, който желае, може да заяви посещение или контакт с мобилен банков консултант в удобно за него време вкъщи, на работното място или на друго удобно място.

  От услугата “Мобилни банкови консултанти - жилищно кредитиране” могат да се възползват жителите на София, Пловдив, Варна и Бургас. Освен Ипотечните банкери, банката разполага с над 80 професионално подготвени мобилни консултанти, с висок образователен ценз, преминали стриктен подбор и с отлични комуникативни умения в 8 града на страната, които съдействат на клиентите при кандидатстване за потребителски кредити, банкови карти и депозити.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.