Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Първоначалната лихва по ипотечните кредити на Райфайзенбанк е вече 5,8% за първите 3 години от срока на кредита и 8,5% за остатъчния период

  26.09.2005
   

  Всеки клиент за жилищен кредит получава специален подарък от банката за новия си дом, както и кредитна карта РайКАРТ, с възможност за автоматично плащане на битови сметки.

  Райфайзенбанк пуска ипотечен кредит с първоначална лихва от 5,8% за първите 3 години от срока на кредита в лева и евро. 8,5% е лихвата за остатъчния срок на кредита. Лихвата се формира като сума от стойността на банковия ресурс + фиксирана надбавка от 1,3 пункта за лева и 2,3 пункта за евро за първоначалната 3-годишна лихва. За остатъчния срок фиксираната надбавка е 4 пункта за кредити в лева и 5 пункта за евро. До края на декември тази година, всички желаещи да закупят жилище, парцел или да направят реконструкция на своя дом могат да се възползват от новите атрактивни лихвени условия. Продължава и традиционната промоция на банката, в рамките на която всеки новодомец може да избере подарък за новия си дом - телевизор, DVD-плеър, кафе-машина, CD радиокасетофон и др.

  Райфайзенбанк предлага и допълнителен бонус за клиентите на ипотечния кредит – безплатно издаване на национална кредитна карта РайКАРТ, без такса за първата година. РайКАРТАТА на Райфайзенбанк допълнително улеснява закупилите жилище като дава възможност да заплащат автоматично битовите си сметки с кредита по картата. Услугата “Електронни битови сметки” има и допълнителна опция - получаване на известия чрез SMS или е-mail за извършени, отказани или предстоящи плащания.

  Атрактивните условия по ипотечните кредити на Райфайзенбанк включват неограничен размер на кредита, като се запазва максималния срок до 25 години. Клиентите имат възможност за гратисен период до 12 месеца, безплатна застраховка “Живот” и безплатно издаване на международна карта Виза Електрон или Виза Класик без първоначална годишна такса за обслужване. Без документално удостоверяване на доходите, банката предлага ипотечен кредит при лихви от 11% за кредити в евро, 12% за кредити в лева и 11,3% за кредити в щатски долари.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.