Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен-България стартира предлагане лизингови услуги във всички клонове на Райфайзенбанк в страната

  01.08.2005
   

  Райфайзен-България започва предлагане на лизингови услуги във всичките 62 офиса на Райфайзенбанк в страната чрез специализираното си дружество Райфайзен Лизинг България ООД. Фирмите и гражданите могат да закупят на лизинг нови и употребявани леки и товарни автомобили, автобуси, строителна и селскостопанска техника, производствено оборудване и машини. Минималната изисквана авансова вноска е 10%, при срок на лизинга от 1 до 5 години. Годишното оскъпяване при лизинговите схеми варира между 2,37% и 5,73%. Лизингополучатели могат да бъдат физически и юридически лица, като минималната покупна цена на лизингованото оборудване е 10 000 лева.

  Лизингът е алтернативна и гъвкава възможност за финансиране на покупка на автомобили или оборудване, при което не се изисква допълнително обезпечение освен закупуваното транспортно или техническо средство. При внос на оборудване директно от чужбина Райфайзен Лизинг България предлага митническо освобождаване, което допълнително улеснява лизингополучателите. При покупка на превозно средство на лизинг, след подписване на лизинговия договор, можете да получите регистриран в КАТ и застрахован автомобил с платени всички необходими данъци, такси и пр.

  Информация за лизинговите схеми на групата Райфайзен може да получите чрез всичките 62 офиса на банката в цялата страна и на телефона на Call-центъра 0700 10 000, за абонати на бТк, и на 1721 за абонати на Мtel и Globul.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.