Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк намалява лихвите по ипотечните кредити

  21.01.2005
   

  По-изгодни лихвени условия по ипотечни кредити - 6.90% първоначална годишна лихва за кредити в Евро.
  Първоначална годишна лихва за потребителски кредити, обезпечени с поръчителство – от 10.50 % до 11.50 %.

  Райфайзенбанк намалява лихвата по ипотечните си кредити в евро на 6.90% за първата година от срока на кредита, в рамките на промоцията на потребителските и ипотечни кредити за физически лица. Срокът на промоцията се удължава и клиентите на банката могат да се възползват от промоционалните условия по ипотечните и потребителските кредити до края на март 2005 г.

  Атрактивните условия по ипотечните кредити на Райфайзенбанк включват годишна лихва за остатъчния срок на кредита от 8.50%, като се запазва максималния срок на кредита – до 25 години. Клиентите имат възможност за гратисен период до 12 месеца, като получават като допълнителен бонус безплатна застраховка “Живот” и безплатно издаване на международна карта Виза Електрон или Виза Класик, по избор, без първоначална годишна такса за обслужване.

  Поради големия интерес, отчетен в Call-центъра на банката на тел. 0700 10 000, се запазват по-изгодните условия по потребителските кредити на Райфайзенбанк, в рамките на промоцията до края на март 2005 г. Първоначалната годишна лихва по потребителските кредити, обезпечени с поръчителство е от 10.50% до 11.50% годишно, като банката дава отговор до 24 часа от подаване на необходимите документи. Промоцията на потребителските кредити на банката включва и безплатно издаване на дебитна карта Маестро или Виза Електрон, без първоначална годишна такса за обслужване.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.