Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк представя уникална за българския банков пазар услуга

  07.03.2005
   

  Уникална за българския банков пазар услуга “Мобилни банкери” стартира Райфайзенбанк. За първи път физическите лица - потребители на банкови продукти получават професионална консултация за потребителски и ипотечни кредити, банкови карти и депозити без да се налага да посещават банковите офиси.

  Напълно безплатно мобилните банкери на Райфайзенбанк разясняват на гражданите условията по продуктите, дават консултация за най-подходящата банкова услуга за всеки конкретен случай, съдействат при оформянето на изискваните от банката документи до подаването им в банковия офис. На телефона на Call-центъра на банката 0700 10 000 всеки, който желае, може да заяви посещение или контакт с мобилен банков консултант в удобно за него време вкъщи, в службата, в кафенето или на друго удобно място. Консултация и посещение от мобилен банков консултант на Райфайзенбанк могат да получат гражданите от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Пазарджик.

  Райфайзенбанк разполага с мрежа от 60 професионално подготвени мобилни банкери, с висок образователен ценз, преминали стриктен подбор и с отлични комуникативни умения. Мобилните банкери имат сключен договор с Райфайзенбанк да предлагат ексклузивно услугите на банката. Те се легитимират със специална служебна карта на Райфайзенбанк със снимка, ЕГН и подпис на оторизирани от банката лица. Мобилните консултанти на банката не оперират с пари в брой.

  Услугата “Мобилни банкери” е характерна за банките от групата Райфайзен. Мобилни банкови консултанти работят успешно в банките от групата в страните от Централна и Източна Европа – Унгария, Полша, Румъния. С новата услуга, Райфайзенбанк предоставя на своите клиенти – физически лица възможност да спестят време и улеснява достъпа им до продуктите, предназначени за тях.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.