Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк пуска горещ потребителски кредит – 7000 лв. до 7 години без поръчителство

  18.11.2005
   

  “Горещ кредит” без поръчителство, с фиксирани вноски, пуска Райфайзенбанк с размер до 7000 лева и максимален срок на изплащане до 7 години. Клиентите на “Горещия кредит” на банката могат да получат предварително одобрение за 15 минути на телефона на Call-центъра на банката на 0700 10 000 за бТК или 1721за Мtel или Globul. В допълнение към новия горещ банков продукт, Райфайзенбанк предоставя на своите клиенти безплатна дебитна карта и бонус кредитна карта РайКарт, без такса за обслужване за първата година.

  За всички, които се нуждаят от по-големи суми или търсят разсрочено плащане за по-дълъг период, Райфайзенбанк предлага потребителски кредит с поръчителство с максимален размер до 15 000 лв. и срок на изплащане до 10 години.

  Със стартирането на новия продукт “Горещ кредит”, Райфайзенбанк e първата банка която започва да изпълнява доброволното междубанково споразумение, подписано от 24 банки-членки на Асоциацията на търговските банки, което предвижда банковата реклама да стане по-открита и коректна към клиентите. Във всяка информация и реклама на “Горещия кредит”, Райфайзенбанк започва да обявява “Годишния процент на разходите”, който представлява общия разход по кредита и включва дължимата главница и лихви и всички прилежащи такси и комисионни.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.