Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк пуска ипотечен кредит с най-ниската фиксирана лихва на пазара - 1,8% за първата година

  19.10.2005
   

  Райфайзенбанк пуска ипотечен кредит с фиксирана лихва от 1,8% за първата година за кредити в лева и евро. Промоцията е валидна до 31 декември 2005 г. Това е най-ниската фиксирана първоначална годишна лихва на пазара на жилищните кредити. 8,5% е лихвата за остатъчния срок.

  Условията по ипотечните кредити на Райфайзенбанк са: неограничен размер на кредита, с максимален срок до 25 години, възможност за гратисен период до 12 месеца, безплатна застраховка “Живот” и безплатно издаване на международна карта Виза Електрон или Виза Класик.

  Допълнителната бонус програма за клиентите на Райфайзенбанк включва безплатно издаване на национална кредитна карта РайКАРТ, без такса за първата година. РайКАРТАТА на Райфайзенбанк допълнително улеснява закупилите жилище като дава възможност да заплащат автоматично битовите си сметки с кредита по картата. Продължава и традиционната промоция на банката, в рамките на която всеки новодомец може да избере подарък за новия си дом - телевизор, DVD-плеър, кафе-машина, CD радиокасетофон и др.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.