Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк пуска национална кредитна карта

  18.05.2005
   

  Председателят на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България) ЕАД г-н Момчил Андреев връчи първата РайКАРТА с номер000001 001 на Астор на официално представяне на картата, организирано от банката за медиите в Гранд хотел София днес. Магът Астор използва случая да покаже на журналистите магически начини за “теглене на пари” от новата кредитна карта РайКАРТ на банката.

  Национална кредитна карта РайКАРТ пуска Райфайзенбанк за ползване на територията на цялата страна. РайКАРТ е револвираща кредитна карта в лева, достъпна за всички български граждани на възраст от 18 до 63 години, които имат регулярен месечен доход. Новата кредитна карта на банката е най-удобният начин за плащане на стоки и услуги в търговските обекти, за теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната, за плащане на месечни домакински сметки. РайКАРТАТА има кредитен лимит от 500 до 12 000 лева, който зависи от месечния доход. Клиентите получават предварително одобрение до 3 работни дни, като банката не изисква обезпечение или минимален депозит за издаването на РайКАРТ.

  РайКАРТ е най-лесният начин да се получи бърз кредит без поръчители, който може да се ползва по избор на клиента, без ограничение във времето. Кредитът по картата револвира – при всяка ползвана сума от картата, до 15-то число на следващия месец трябва да се възстанови минимум 5% от изразходваното, но не по-малко от 25 лева, както и начислените лихви и такси през месеца. Възстановената сума се прибавя към разполагаемия кредитен лимит. Вноски по сметката могат да се правят по всяко време в избран от клиента размер, като кредитният лимит може да бъде изтеглен и 100%.

  Райфайзенбанк предлага на клиентите на РайКАРТ специална Бонус-програма. В края на всеки календарен месец банката възстановява 1% от стойността на направените през месеца плащания/покупки с РайКАРТ. Като допълнително удобство, всеки клиент на РайКАРТ ще може да получава чрез SMS информация за дължимата минимална погасителна вноска за ползвания кредит от предходния месец и срока на плащане.

  Желаещите да притежават РайКАРТ могат да получат информация и предварително одобрение на тел. 0700 10 000 за абонати на БТК (на цената на един градски разговор) и на тел. 1721 за абонати на Mtel и Globul (без увеличение на тарифата). От следващия месец и 80-те мобилни банкери на банката ще консултират клиентите в 8 града в страната, които искат да притежават РайКАРТ.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.