Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк пуска нова услуга за притежателите на националната кредитна карта РайКАРТ

  02.11.2005
   

  Притежателите на РайКАРТИ вече могат да плащат минималната погасителна вноска по картата си чрез банкомат, ако имат дебитна карта Маестро на Райфайзенбанк. Новата услуга на банката позволява на картодържателите на РайКАРТ да прехвърлят средства от дебитните си карти Маестро по картовата сметка на кредитната си карта РайКАРТ, с което спестяват ежемесечните посещения в банковите клонове. За да могат да ползват новата услуга, собствениците на РайКАРТИ трябва да подадат искане, като до края на следващия ден ще могат се правят прехвърляния от всеки банкомат, свързан със системата Борика.

  За да бъде внесена навреме чрез банкомат, минималната погасителна вноска трябва да бъде прехвърлена от дебитната карта към РайКАРТАТА най-късно на 14-о число на месеца.

  Освен новата услуга за плащане на минималната погасителна вноска чрез банкомат, картодържателите на РайКАРТИ ползват и Бонус-програма – в края на всеки календарен месец банката възстановява 1% от стойността на направените през месеца плащания и покупки с РайКАРТ. Всеки клиент на РайКАРТ получава чрез SMS информация за дължимата минимална погасителна вноска за ползвания кредит от предходния месец и срока на плащане.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.