Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк пуска, съвместно с Dir.bg, кредитната карта РайКАРТ в интернет

  29.06.2005
   

  Националната кредитна карта РайКАРТ вече може да се заяви он-лайн в най-големия български интернет портал Dir.bg. От началото на активния летен сезон Райфайзенбанк предлага на клиентите си възможността да направят заявка за кредитна карта РайКАРТ по интернет без да се налага да посещават банков клон.

  Подробна информация за РайКАРТ и бланката за заявка се отваря от банер на началната страница на Dir.bg и в официалния сайт на Райфайзенбанк. Три дни след подадената он-лайн заявка, клиентът получава информация от банката за одобрения кредитен лимит на посочен от него телефон. След 5 работни дни той може да получи кредитната си карта в избрания от него клон на банката. РайКАРТ е най-удобният начин да се получи бърз кредит без поръчители и без ограничение във времето, особено подходящ за настъпилия вече ваканционен период.

  РайКАРТ е револвираща кредитна карта за ползване на територията на цялата страна - за плащане на стоки и услуги в търговските обекти, за теглене на пари в брой от всеки банкомат у нас, за плащане на месечни сметки. Картата има кредитен лимит от 500 до 12 000 лева, който зависи от месечния доход на кредитоискателя.
  Райфайзенбанк предлага на клиентите на РайКАРТ и Бонус-програма - в края на всеки календарен месец банката възстановява 1% от стойността на направените през месеца плащания/покупки с РайКАРТ. Всеки клиент на РайКАРТ получава месечно извлечение за дължимата минимална погасителна вноска за ползвания кредит от предходния месец и срока на плащане.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.