Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк – с 1% по-ниска лихва по Автокредита за покупка на нови автомобили по време на Автосалон 2005

  07.06.2005
   

  Райфайзенбанк е официалната банка на 15-тия юбилеен Международен автомобилен салон 2005, който се провежда от 10 – 19 юни 2005 г. в Интер Експо Центъра в София. Промоционални условия за покупка на нова кола предлага банката от началото на автомобилното изложение до края на месеца. С 1% се понижава лихвата по Автокредита за покупка на нови автомобили от физически или юридически лица, а таксите по обслужване на кредита се намаляват с до 50%.

  Промоционалната годишна лихва по Автокредита за физически и юридически лица става 7,5% и 8% в зависимост от срока на изплащане. Промоционалните условия са за закупуване на нови автомобили. За покупка на употребявани до 3 години автомобили важат стандартните условия на Автокредита на банката с годишна лихва от 8,5% и 9%.

  За улеснение на посетителите и участниците на Автосалона, Райфайзенбанк предлага кредитни услуги на щанда на банката на автоизложението. Фирмите и гражданите, които искат да купят кола с Автокредита на банката могат да подават искания или да получат необходимата им информация на място в изложбения център. Промоцията на Автокредита на Райфайзенбанк е валидна от началото на Автосалона до края на месеца, като искания за финансиране могат да се подават във всички 55 офиса на банката в цялата страна.

  Размерът на Автокредита е до 120 хил. евро, като за обезпечение служи единствено закупения автомобил. Срокът на кредита е до 5 години.

  За допълнителна информация:
  Отдел “Връзки с обществеността”,
  91 985 600/174/167

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.