Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк стартира коледна промоция за притежателите на РайКАРТИ – 2% отстъпка от всички плащания до края на годината, 3% отстъпка от всички покупки в магазините на Техномаркет Европа

  06.12.2005
   

  Райфайзенбанк стартира коледна промоция за притежателите на РайКАРТИ: до края на годината те ще ползват 2% отстъпка от всички плащания и покупки с националната кредитна карта на банката. 3% е отстъпката от всички покупки с РайКАРТАТА в магазините на Техномаркет Европа. До края на годината всички новоиздадени РайКАРТИ са без такса за първата година.

  В 7 магазина на Техномаркет в цялата страна вече работят специализирани офиси на Райфайзенбанк, където клиентите получават съдействие за покупка на стоки на кредит с кредитна карта РайКАРТ, издавана на място. До 2 часа след избор на конкретната стока и подаване на искането за издаване на РайКАРТ, клиентът получава одобрение и може да получи стоката, като банката финансира 100% от покупната цена.

  РайКАРТ е револвираща кредитна карта за ползване на територията на цялата страна - за плащане на стоки и услуги в търговските обекти, за теглене на пари в брой от всеки банкомат у нас, за плащане на месечни сметки. Картата има кредитен лимит от 500 до 12 000 лева, който зависи от месечния доход на кредитоискателя.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.