Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за издаване на международни банкови карти VISA

  15.04.2005
   

  Нови условия за издаване на международни банкови карти VISA до края на месец юни 2005:

  • VISA Еlectron – без такса за откриване на картова сметка и без първоначална годишна такса за обслужване;
  • VISA Classic - без такса за откриване на картова сметка и без първоначална годишна такса за обслужване

  Промоционална кампания за издаване на банкови карти VISA Еlectron и VISA Classic стартира Райфайзенбанк. От днес до края на месец юни желаещите могат да се възползват от новите условия за VISA карта на банката без такса за откриване на картова сметка и такса за обслужване за първата година. Облекчават се и стандартните условия за издаване и обслужване на карти Виза, които влизат в сила за настоящите притежатели на Виза карти на банката и остават валидни след срока на промоцията.

  Намалява се сумата на минималния неснижаем остатък по картовата сметка на международните карти VISA, като за VISA Еlectron той става 10 лева, а за VISA Classic – 120 лв.При пазаруване в търговските обекти в страната на ПОС устройство с карта VISA Еlectron на Райфайзенбанк, такса не се заплаща, а при теглене на пари в брой от който и да е банкомат в страната, таксата се уеднаквява с тази при използване на национална дебитна карта и става 0, 20 лв. Намалява се годишната такса за обслужване за карта VISA Еlectron на 5 лв.
  Картите VISA на Райфайзенбанк се издават в Лева, Евро и Щатски долари.

  Международните карти VISA са продукт на най-популярната картова организация в света. С картите Visa Еlectron лесно и VISA Classic лесно и удобно могат да се изтеглят пари в местна валута от над 950 хиляди банкомата по цял свят. С карти VISA могат да се заплащат стоки и услуги в над 27 милиона магазина, хотела, ресторанта и други търговски обекти навсякъде по света. Банковата карта VISA е най-лесният начин да се закупи желаната стока от всяка точка на света, без пари в брой. С VISA може да се пазарува по Интернет или да се резервира хотел, самолетни билети в цял свят.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.