Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк, съвместно с Европейската инвестиционна банка, финансира общински проекти за над 5 млн. лв.

  16.09.2005
   

  Райфайзенбанк финансира общински проекти за над 5 млн. лв. по кредитната линия за общинско финансиране на Европейската инвестиционна банка, получена в началото на годината. До сега банката кредитира проекти за рехабилитация на пътната мрежа в общините Горна Оряховица, Ловеч и Троян.

  По кредитната линия с Европейската инвестиционна банка, Райфайзенбанк финансира общински инвестиционни проекти за изграждане и модернизиране на общинската инфраструктура в областта на транспорта, опазването на околната среда, образованието, здравеопазването и др.

  До края на 2005 г. всички заинтересовани общини и общински фирми или частни фирми, които извършват общински услуги могат да кандидатстват за финансиране по съвместната кредитна програма на банката с ЕИБ. Основните изисквания за получаването на кредит са неговия срок да е най-малко 48 месеца и стойността на финансирания проект да не надхвърля 5 млн. евро. В допълнение към търговското кредитиране, в рамките на програмите за общинско финансиране, са осигурени и грантови средства по Програма PHARE на ЕС, които достигат до 5% от стойността на проекта.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.