Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк удължава промоцията за издаване на международни банкови карти VISA до края на септември

  18.07.2005
   
  • VISA Еlectron - без такса за откриване на картова сметка и без първоначална годишна такса за обслужване
  • VISA Classic - без такса за откриване на картова сметка и без първоначална годишна такса за обслужване

  Райфайзенбанк удължава срока на промоцията за издаване на международни дебитни карти VISA Еlectron и VISA Classic до 30 септември 2005 г. В рамките на промоцията желаещите могат да получат банкова карта VISA без такса за откриване на картова сметка и такса за обслужване за първата година.

  Картите VISA на Райфайзенбанк се издават в лева, евро и щатски долари.
  По стандартните условия на банката при пазаруване в търговските обекти в страната и в чужбина на ПОС устройство с карта VISA Еlectron на Райфайзенбанк, такса не се заплаща, а при теглене на пари в брой от който и да е банкомат в страната, таксата е 0,20 лв. Минималният неснижаем остатък по картовата сметка за VISA Еlectron е 10 лева, а за VISA Classic – 120 лв.

  Международните карти VISA са продукт на най-популярната картова организация в света. С картите Visa Еlectron и VISA Classic лесно и удобно могат да се изтеглят пари в местна валута от над 950 хиляди банкомата по цял свят. С карти VISA могат да се заплащат стоки и услуги в над 27 милиона магазина, хотела, ресторанта и други търговски обекти навсякъде по света. Банковата карта VISA е най-лесният начин да се закупи желаната стока от всяка точка на света, без пари в брой. С VISA може да се пазарува по Интернет или да се резервира хотел, самолетни билети в цял свят.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.