Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк удължава срока на промоцията на потребителските и ипотечните кредити за физически лица до края на годината

  06.07.2005
   

  Първоначална годишна лихва за потребителски кредити, без обезпечение или обезпечени с поръчителство – от 10.50 % до 11.50 %.

  Атрактивни лихвени условия по ипотечните кредити в лева и евро - 5,8% за първата година.

  Райфайзенбанк удължава срока на промоцията си по потребителски и ипотечни кредити за физически лица до края на годината. Запазват се атрактивните условия по ипотечните и жилищни кредити в лева и евро с 5,8% първоначална годишно лихва и 8,5% за остатъчния срок на кредита. Всеки, клиент, получил жилищен кредит може да избере подарък за новия си дом - телевизор, DVD-плеър, кафе-машина, CD радиокасетофон или шейкър. Жилищните кредити на банката са с неограничен размер и срок до 25 години. Гратисният период е до 12 месеца, като клиентите, получават и допълнителен бонус безплатна застраховка “Живот” и безплатно издаване на международна карта Виза, без такса за обслужване през първата година.

  Първоначалната годишна лихва за потребителски кредити, без обезпечение или обезпечени с поръчителство се запазва от 10.50 % до 11.50 %, а за остатъчния срок на кредита от 11.50% до 12.50%. Размерът на потребителския кредит без поръчителство е до 7000 лв., като клиента може да получи предварително одобрение за 15 минути на телефон 0700 10 000/бТК/ и 1721 /Мtel и Globul/. Гратисният период е до 6 месеца, в рамките на който се плаща само лихвата по кредита. Промоцията по потребителските кредити включва и безплатно издаване на дебитна карта Маестро или Виза Електрон, без такса за обслужване през първата година.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.