Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк удвоява сумата на финансиране по Микрокредитите си за малките фирми и хората със свободни професии

  04.10.2005
   

  Райфайзенбанк удвоява максималната сума на финансиране по необезпечените си кредити, предназначени за малкия бизнес и хората със свободни професии. Микрокредитите на банката се отпускат вече до 20 000 лева, като се удължава срокът на изплащане от 36 на 60 месеца. Микрокредитът се отпуска при опростена процедура и при годишна лихва от 12,9%. Клиентът получава отговор за необходимото му финансиране до 24 часа от подаване на необходимите документи. Кредитът се гарантира единствено със запис на заповед.

  За Микрокредита на Райфайзенбанк могат да кандидатстват всички фирми от малкия бизнес и хората със свободни професии с минимум 3 месеца бизнес история. Финансирането може да бъде използвано за инвестиционни и оборотни нужди - строително-ремонти работи, машини и съоръжения, закупуване на суровини, стоки и материали.

  Райфайзенбанк улеснява допълнително малките фирми и хората със свободни професии като въвежда процедура за кандидатстване за Микрокредит он-лайн, без посещение на банковия офис. Малките фирми могат да подадат искане за кредит в уеб сайта на банката www.rbb.bg или в началната страница на интернет портала Dir.bg.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.