Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Шест нови офиса откри Райфайзенбанк (България) ЕАД през юни

  21.07.2005
   

  Шест нови офиса откри Райфайзенбанк (България) ЕАД от началото на юни 2005г. в София, Варна, Стара Загора, Бургас, Гоце Делчев и Разград. В Гоце Делчев и Разград банката отвори врати за първи път, докато в останалите градове банката има дългогодишно присъствие. В София клоновете на банката са вече 13, във Варна и Бургас съответно по 3, а в Стара Загора - 2. С новите офиси клоновата мрежа на Райфайзенбанк (България) ЕАД достигна 61 точки на продажби в цялата страна.

  Новооткритите офиси предлагат всички банкови услуги за корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия и физически лица, включително кредити за малкия и среден бизнес, автокредит, потребителски кредити за физически лица, ипотечни кредити, депозити, разплащателни сметки и дебитни карти за граждани и фирми, валутни операции и сделки с ценни книжа, електронно банкиране, международни парични преводи MoneyGram и др.

  Офисите осигуряват обслужване на клиентите в реално време.

  Предстоящо е откриването на нови офиси в Кърджали, Търговище, Севлиево, Карлово, Димитровград, Асеновград, Дупница и София, с което броят на офисите ще стане 70 в цялата страна.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.