Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Специализиран център за банково обслужване и кредитиране на малки и средни предприятия създава Райфайзенбанк в София

  03.02.2005
   

  Първи по рода си специализиран МСП Кредит Център за кредитиране и банково обслужване на малки и средни предприятия и хора със свободни професии създаде Райфайзенбанк в най-новия си клон в столицата до административната сграда на НДК на ул. Христо Стамболски №3 в допълнение към останалите 50 офиса, обслужващи фирми и граждани.

  В новия МСП Кредит Център на банката работят 18 специалисти в областта на кредитирането и банковото обслужване на малки и средни предприятия и на хората със свободни професии. Удобна, бърза и качествена консултация ще получават фирмите и хората със свободни професии, които желаят да разширят своя бизнес или да получат кредит за оборотни средства и инвестиционен капитал. МСП Кредит Центърът на Райфайзенбанк има за цел и да улесни максимално собствениците и управителите на малки и средни фирми в ежедневната им работа с парични преводи и сделки.

  МСП Кредит Центърът на Райфайзенбанк се намира на удобно централно място в столицата и разполага със собствен паркинг, което улеснява достъпа до него и ежедневната работата на малките и средни фирми.

  Райфайзенбанк (България) ЕАД е сред водещите кредитори на малките и средни фирми и хората със свободни професии.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.