Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Стоки на кредит от Райфайзенбанк се вземат веднага с РайКАРТ от магазините на Техномаркет Европа

  29.11.2005
   

  Клиентите на РайКАРТ ползват 2% отстъпка от всички артикули в магазина

  Стоки на кредит могат да се вземат веднага от магазините на Техномаркет Европа с кредитна карта РайКАРТ, издавана на място в специализираните офиси на Райфайзенбанк на територията на магазини от веригата. В 7 магазина на Техномаркет в цялата страна работят специализирани офиси на Райфайзенбанк с отлично подготвени банкови консултанти. Банката финансира 100% от покупната цена. До 2 часа след избор на конкретната стока и подаване на искането за издаване на РайКАРТ, клиентът получава одобрение и може да получи стоката. Освен удобството и бързината, при покупка на стоки от Техномаркет, клиентите на РайКАРТ ползват и отстъпка от 2% цените на всички артикули в магазина.

  “Райфайзенбанк влиза и на пазара на стоковото кредитиране с най-атрактивни условия. “Кредитът по твой вкус”, както нарекохме стоковия кредит е новият продукт на банката за физически лица, който очакваме да се наложи много бързо на пазара”, коментира Изпълнителният директор на Райфайзенбанк Момчил Андреев.

  Със стоковия кредит по РайКАРТ могат да се купуват стоки от 10 лв. до 12 000 лева като клиентът сам определя месечните си вноски, които могат да бъдат от 5% до 100% от ползваната сума. С погасените суми по РайКАРТАТА може да се пазарува отново в 10 000 търговски обекта в страната, да се плащат месечни комунални сметки, да се теглят пари от всеки банкомат в страната, да се правят плащания в Интернет. Клиентите на Райкарт получават напомняща информация чрез SMS за дължимата минимална погасителна вноска за ползвания кредит от предходния месец и срока на плащане.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.