Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Ново дръвче за всяка дигитално открита сметка в Райфайзенбанк

  23.09.2021
   

  Инициативата в партньорство с Гората.бг ще допринесе с хиляди нови засадени дървета само за една година.

  Райфайзенбанк ще бъде първата банка в България, която ще осигурява засаждането на едно дръвче за всяка сметка, която клиент открие дигитално. Благодарение на кампанията на банката се очаква да бъдат засадени хиляди широколистни и плодни дървета в цялата страна. Инициативата се осъществява в партньорство с фондация Гората.бг, която до момента е засадила 1.4 млн. дръвчета на 2 млн. кв.м., а в инициативите им са взели участие 200 000 души. Клиентите, които си открият сметка онлайн, ще получават електронно удостоверение за приноса им към околната среда. Първото засаждане на фиданки за тази година ще се състои в края на октомври и е съобразено изцяло с подходящия период за целта. В събитието ще се включат служители на банката и студенти от СУ.

  "През тази година отчитаме двойно увеличение на дигитално откритите сметки спрямо миналата, защото е бързо, сигурно, удобно и по-евтино. Откривайки си сметка онлайн, клиентът прави и своя малък зелен принос, защото така се пести хартия. Искаме да надградим това, като заедно помагаме за засаждането на ново дръвче за всяка дигитално открита сметка. Така можем да оставим своя още по-силен зелен отпечатък", казва Ани Ангелова, изпълнителен директор на Райфайзенбанк с ресор Банкиране на дребно.

  Райфайзенбанк предлага за дигитално откриване разплащателни сметки с карта Debit Mastercard или VISA, както и четири различни пакетни продукта, които могат да се заявят и открият изцяло дистанционно – Сметка ОНЛАЙН, Сметка За заплата, Сметка за всеки ден, Сметка За студенти и младежи. Те са предпочитани от клиентите, тъй като са с по-изгодни и удобни в сравнение със стандартните сметки и имат по-ниски разходи за теглене от банкомат, преводи и други ежедневни банкови операции. Нова сметка може да се заяви от сайта на банката и от мобилното приложение RaiMobile.

  Заради изключително улеснения процес и възможността да се открие сметка без да си досегашен клиент на банката, все повече клиенти предпочитат мобилното банкиране. Статистиката на банката показва още, че почти всички електронно открити сметки през последните 2 години са заявени през мобилно устройство.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.