Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Подкрепа за бежанците от Украйна

  09.03.2022
   

  Бърз достъп до основни банкови услуги при облекчени ценови условия, включително откриване на сметка за получаване на средства и дебитна карта, осигурява Райфайзенбанк (България) за бежанците от Украйна.

  С цел подкрепа на бежанците от Украйна, търсещи спасение в България, откриваните от тях сметки в банката са освободени от такси за откриване и месечна поддръжка. Украинските граждани няма да заплащат и такси за транзакциите на банкомати на територията на страната, както и плащането с дебитна карта на ПОС терминал. Сметката за украинските граждани се открива с представяне на валиден международен паспорт и попълване на стандартен комплект документи.

  В подкрепа на овладяването на хуманитарната криза от войната в Украйна Райфайзенбанк стартира извънредно традиционната си дарителска кампания „Избери, за да помогнеш“. С набраните средства през платформата izberi.rbb.bg и дарения от банката и служителите, ще бъдат подкрепени БЧК, Каритас България и Фондация „Х. Степич – Благотворителност за ЦИЕ“ за осигуряването на подслон и продукти от първа необходимост за украинските граждани у нас и в Украйна.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.