Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Предстояща смяна на адреса на онлайн банкиране и сайт на банката

  24.10.2022
   

  Уважаеми клиенти,

  Уведомяваме ви, че на 25.10.2022 г. ще бъде променен интернет адресът, чрез който се достъпва KBC Online Bulgaria. Новият адрес на онлайн банкирането е online.kbcbank.bg, като промяната е вследствие на споразумението за придобиване на българските дружества на Райфайзенбанк Интернешънъл (РБИ) от белгийската финансова група KBC. Смяната на домейна е логична следваща стъпка след ребрандирането, с което на 1-ви август бяха променени името и отличителните знаци на банката. По същото време се предвижда да бъде променен и домейна на корпоративния сайт на банката, който ще бъде достъпен от адрес www.kbcbank.bg. Посещение към стария адрес на KBC Online Bulgaria автоматично ще препраща към новия домейн на онлайн банкирането, като поведението ще е аналогично и за корпоративния сайт.

  Информираме ви, че KBC Банк България ЕАД никога НЕ изпраща е-мейли, съобщения в социални мрежи и чатове, както и НЕ извършва телефонни обаждания във връзка с промяната в собствеността, с които да приканва да потвърждавате и предоставяте данни за потребителско име, парола към електронното банкиране или друга информация за ползваните от вас банкови продукти. Такъв вид съобщения са опит за ИЗМАМА, а линкове към страници могат да съдържат ЗЛОВРЕДЕН код или да са средство трети лица да се сдобият с ваши данни за вход.

  Молим ви да не следвате инструкции, съдържащи се в подобни съобщения и да не разкривате информацията, искана в тях. Ако сте последвали линк и сте разкрили лични данни, незабавно се обадете на Контактния център на KBC Банк на телефони: 0700 10 000 (Vivacom), 1721 (A1 и Yettel) или посетете най-близкия до вас офис.

  С уважение,
  KBC Банк България ЕАД

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.