Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Все повече ученици имат банкова сметка с дебитна карта

  26.09.2022
   
  • Броят на тийнейджърите, които притежават сметка с карта, се е удвоил през последните две години
  • Родителите могат да контролират колко и за какво харчат парите децата им
  • Сметка За ученици на KBC Банк България е без месечна такса

  Удобството, сигурността и спокойствието са причина все повече родители да откриват сметка с дебитна карта на своите деца между 14 и 18 години. Броят на учениците, които притежават безплатна сметка с дебитна карта, се е удвоил през последните две години, отчете KBC Банк България. Най-много са учениците с дебитни карти в по-големите градове София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Дупница, Благоевград, Кърджали, но от предимствата на Сметка За ученици се възползват хиляди ученици и техните родители и в по-малки градове като Разлог, Исперих, Карлово, Гоце Делчев, Карнобат, Раднево, Костинброд, Дулово и много други.

  "Новата учебна година започна и родителите вече набавят необходимите пособия за децата си. В списъците им все по-често попада и сметката с дебитна карта. Тя им дава спокойствие, защото така детето ще държи джобните си на сигурно място и ще плаща удобно за храни и напитки с картата си. Не на последно място, сметката дава възможност на родителите да определят лимити за харчене и теглене, както и да следят колко и какво купуват децата им в тази ключова тийнейджърска възраст, когато изкушенията пред тях са много" – казва Мариела Атанасова, директор Индивидуално банкиране в KBC Банк България.

  Предлаганата от KBC Банк България Сметка За ученици е без такси за откриване и обслужване. Тя дава бърз и лесен достъп до джобните, стипендиите или спечелените през ваканцията с труд пари на учениците от 14 до 18 години. С дебитната карта може да се плаща безконтактно в магазини, да се пазарува онлайн и да се тегли без такса от всички банкомати на KBC Банк в страната. Наред с това, сметката дава достъп до онлайн и мобилно банкиране, откъдето лесно може да се проверят движенията и наличността по сметката, както и да се задават лимити.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@kbcbank.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.