Tools
Затвори
Затвори

KBC Банк България и ОББ се обединиха под името "Обединена българска банка" АД (ОББ).

На 10.04.2023 г. ОББ и КВС Банк България официално се обединиха след като в Tърговския регистър бе вписано преобразуването на "КВС Банк България" ЕАД чрез вливане в "Обединена българска банка" АД. Правното обединение е следваща стъпка в интеграцията на двете банки, след като през лятото на 2022 г. белгийската КВС Груп придоби бизнеса на Райфайзен Банк Интернешънъл в България.

Според последните налични данни на БНБ, новата обединена банка ОББ ще бъде водеща по размер на активите, a KBC Груп, която освен банкови услуги обхваща още и дъщерни компании в секторите застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, пенсионно осигуряване, управление на активи и факторинг, е водеща интегрирана финансова група у нас, обслужваща повече от 2.4 млн. клиенти.

Процесът на техническата интеграция на ОББ и досегашната KBC Банк България продължава. До приключването му клоновата мрежа, корпоративният сайт и дигиталните канали на досегашната КВС Банк България ще бъдат обозначени със специален символ до логото на ОББ.

На този етап, клиентите не е необходимо да предприемат каквито и да било действия и ще продължат да бъдат обслужвани както и досега. Ще ви информираме в случай на бъдещи промени. 

Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Уведомления

  Уведомления от банката относно актуални промени.

   

  2023

  Нови сметки за НАП за бюджетни плащания

  30.09.2023

  Съгласно указание на БНБ и Министерство на финансите от 1 октомври 2023 г. настъпват промени във формата за нареждане на бюджетни плащания. НАП оповести новите си сметки.

  Промени във формите за нареждане на бюджетни плащания

  29.09.2023

  Съгласно указание на БНБ и Министерство на финансите от 1 октомври 2023 г. настъпват промени във формата за нареждане на бюджетни плащания.

  Временна недостъпност на незабавни плащания

  25.09.2023

  на 25 септември 2023 г. с цел подобряване на качеството на нашите услуги входящите и изходящи незабавни преводи (BLINK) няма да се обработват, както следва ...

  Предстоящи промени при плащания от/към бюджета

  20.09.2023

  Във връзка с указание на МФ и БНБ ДДС 03/03.05.2023 г., считано от 01.10.2023 г. за дигиталните канали на ОББ влизат в сила промени в съдържанието на платежните нареждания за плащане от/към бюджета.

  Виж още

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.