Tools
Затвори
Затвори

KBC Банк България и ОББ се обединиха под името "Обединена българска банка" АД (ОББ).

На 10.04.2023 г. ОББ и КВС Банк България официално се обединиха след като в Tърговския регистър бе вписано преобразуването на "КВС Банк България" ЕАД чрез вливане в "Обединена българска банка" АД. Правното обединение е следваща стъпка в интеграцията на двете банки, след като през лятото на 2022 г. белгийската КВС Груп придоби бизнеса на Райфайзен Банк Интернешънъл в България.

Според последните налични данни на БНБ, новата обединена банка ОББ ще бъде водеща по размер на активите, a KBC Груп, която освен банкови услуги обхваща още и дъщерни компании в секторите застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, пенсионно осигуряване, управление на активи и факторинг, е водеща интегрирана финансова група у нас, обслужваща повече от 2.4 млн. клиенти.

Процесът на техническата интеграция на ОББ и досегашната KBC Банк България продължава. До приключването му клоновата мрежа, корпоративният сайт и дигиталните канали на досегашната КВС Банк България ще бъдат обозначени със специален символ до логото на ОББ.

На този етап, клиентите не е необходимо да предприемат каквито и да било действия и ще продължат да бъдат обслужвани както и досега. Ще ви информираме в случай на бъдещи промени. 

Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) ЕАД - партньор на БФБ АД и Централен Депозитар АД в инициативата „Ден за акции", която ще се проведе на 10.06.2015 г.

  14.05.2015
   

  Уважаеми клиенти,

  Имаме удоволствието да Ви съобщим, че Райфайзенбанк (България) ЕАД е партньор на Българска Фондова Борса – София АД и Централен Депозитар АД в инициативата „Ден за Акции“.

  В „Деня за акции“ всички клиенти - физически лица ще имат възможност да участват в търговията на фондовата борса в България, където могат да закупят или продадат акции на някои от най-големите и разпознаваеми български компании като Софарма АД, Химимпорт АД, Албена АД – к.к. Албена, Монбат АД, Неохим АД, Трейс Груп Холд АД, както и много други. Сделките в рамките на инициативата ще се осъществяват без такси и комисиони към Райфайзенбанк (България) ЕАД.

  Тази специална възможност ще важи при до 15 изпълнени поръчки на клиент, всяка с единична стойност не по-голяма от 2 000 лева.

  За да се възползвате от преференцията е необходимо да сте клиент на Райфайзенбанк с валиден Договор за инвестиционно обслужване или да сключите такъв в офис на Банката.

  Инициативата ще се проведе на 10.06.2015 г.

  При допълнителни въпроси или нужда, може да се свържете с брокерите на Райфайзенбанк на телефони +359 2 91 985 490 и +359 291 985 496.

  С пожелания за успешно взаимно сътрудничество!

  С уважение,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.