Tools
Затвори
Затвори

KBC Банк България и ОББ се обединиха под името "Обединена българска банка" АД (ОББ).

На 10.04.2023 г. ОББ и КВС Банк България официално се обединиха след като в Tърговския регистър бе вписано преобразуването на "КВС Банк България" ЕАД чрез вливане в "Обединена българска банка" АД. Правното обединение е следваща стъпка в интеграцията на двете банки, след като през лятото на 2022 г. белгийската КВС Груп придоби бизнеса на Райфайзен Банк Интернешънъл в България.

Според последните налични данни на БНБ, новата обединена банка ОББ ще бъде водеща по размер на активите, a KBC Груп, която освен банкови услуги обхваща още и дъщерни компании в секторите застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, пенсионно осигуряване, управление на активи и факторинг, е водеща интегрирана финансова група у нас, обслужваща повече от 2.4 млн. клиенти.

Процесът на техническата интеграция на ОББ и досегашната KBC Банк България продължава. До приключването му клоновата мрежа, корпоративният сайт и дигиталните канали на досегашната КВС Банк България ще бъдат обозначени със специален символ до логото на ОББ.

На този етап, клиентите не е необходимо да предприемат каквито и да било действия и ще продължат да бъдат обслужвани както и досега. Ще ви информираме в случай на бъдещи промени. 

Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна на адреса на управление на Райфайзенбанк

  23.01.2015
   

  Уважаеми клиенти,

  Бихме искали да Ви информираме, че считано от 20.01.2015 г. адресът на управление на Райфайзенбанк (България) ЕАД е променен. Новият адрес е вписан в Търговския регистър и  Райфайзенбанк (България) ЕАД е вече със седалище и адрес на управление:

  бул. Никола Вапцаров 55, Експо 2000, район Лозенец, София 1407

  Използваме случая да отбележим, че промяната следва да бъде отразена в бизнес  кореспонденцията, комуникацията и при издаване на фактури и други документи, насочени към Райфайзенбанк (България) ЕАД.

  При допълнителни въпроси или необходимост от съдействие, имате възможност да се свържете с Информационния център на Райфайзенбанк – Райфайзен Директ на телефон:

  • 0 700 10000 (за абонати на Vivacom)
  • 1721 (за абонати на MTel и Telenor)

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.