Tools
Затвори
Затвори

KBC Банк България и ОББ се обединиха под името "Обединена българска банка" АД (ОББ).

На 10.04.2023 г. ОББ и КВС Банк България официално се обединиха след като в Tърговския регистър бе вписано преобразуването на "КВС Банк България" ЕАД чрез вливане в "Обединена българска банка" АД. Правното обединение е следваща стъпка в интеграцията на двете банки, след като през лятото на 2022 г. белгийската КВС Груп придоби бизнеса на Райфайзен Банк Интернешънъл в България.

Според последните налични данни на БНБ, новата обединена банка ОББ ще бъде водеща по размер на активите, a KBC Груп, която освен банкови услуги обхваща още и дъщерни компании в секторите застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, пенсионно осигуряване, управление на активи и факторинг, е водеща интегрирана финансова група у нас, обслужваща повече от 2.4 млн. клиенти.

Процесът на техническата интеграция на ОББ и досегашната KBC Банк България продължава. До приключването му клоновата мрежа, корпоративният сайт и дигиталните канали на досегашната КВС Банк България ще бъдат обозначени със специален символ до логото на ОББ.

На този етап, клиентите не е необходимо да предприемат каквито и да било действия и ще продължат да бъдат обслужвани както и досега. Ще ви информираме в случай на бъдещи промени. 

Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Съобщение за настоящи картодържатели с кредитни карти

  16.04.2015
   

  Уважаеми клиенти,

  Във връзка с преминаване към нова обслужваща и подобрена картова платформа, считано от 17.06.2015 г., Райфайзенбанк (България) ЕАД поетапно ще обнови продуктовата си гама с карти от ново поколение - безконтактни кредитни карти с чип.

  Новите безконтактни кредитни карти имат разширени функционалности, като основните са възможността за безконтактно плащане и автоматичната регистрация за получаване на 3-D Secure код за плащания в интернет.

  С оглед на обновяване на портфолиото си Райфайзенбанк (България) ЕАД прекратява издаването на следните кредитни карти:

  1. считано от 17.06.2015 г. спира издаването на Visa Classic и BILLA Visa Classic
  2. считано от 17.07.2015 г. спира издаването на RaiCARD, MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Gold и UNIQA MasterCard

  Обслужването на вече издадените кредитни карти ще продължи до изтичане срока на тяхната валидност. Спрямо тях остават в сила Рамковия договор за издаване и ползване на международна кредитна карта Visa Classic/MasterCard Standard/Visa Gold/MasterCard Gold/Billa-Visa Classic в редакцията му към 15.04.2014 г., Рамковия договор за издаване и ползване на национална кредитна карта РайКАРТ/РайКАРТ+Dir.bg в редакцията му към 28.10.2013 г. и съответно Рамковия договор за издаване и ползване на международна кредитна карта UNIQA MasterCard Standard в редакцията му към 15.04.2014 година.
  При изтичане на срока на валидност или предсрочно по Ваше желание старите кредитни карти ще бъдат преиздадени с нови безконтактни кредитни карти с чип.

  За Ваше улеснение служител на Райфайзен Директ ще се свърже с Вас по телефона, за да уточните къде можете да получите своята нова карта. За повече информация можете да се свържете с нас на телефони 0700 10 000 (Vivacom) и 1721 (Mtel и Telenor).

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.