Tools
Затвори
Затвори

KBC Банк България и ОББ се обединиха под името "Обединена българска банка" АД (ОББ).

На 10.04.2023 г. ОББ и КВС Банк България официално се обединиха след като в Tърговския регистър бе вписано преобразуването на "КВС Банк България" ЕАД чрез вливане в "Обединена българска банка" АД. Правното обединение е следваща стъпка в интеграцията на двете банки, след като през лятото на 2022 г. белгийската КВС Груп придоби бизнеса на Райфайзен Банк Интернешънъл в България.

Според последните налични данни на БНБ, новата обединена банка ОББ ще бъде водеща по размер на активите, a KBC Груп, която освен банкови услуги обхваща още и дъщерни компании в секторите застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, пенсионно осигуряване, управление на активи и факторинг, е водеща интегрирана финансова група у нас, обслужваща повече от 2.4 млн. клиенти.

Процесът на техническата интеграция на ОББ и досегашната KBC Банк България продължава. До приключването му клоновата мрежа, корпоративният сайт и дигиталните канали на досегашната КВС Банк България ще бъдат обозначени със специален символ до логото на ОББ.

На този етап, клиентите не е необходимо да предприемат каквито и да било действия и ще продължат да бъдат обслужвани както и досега. Ще ви информираме в случай на бъдещи промени. 

Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Прекратяване предлагането на услугата "Райфайзен Електронни извлечения", в сила от 15.10.2021 г.

  27.04.2021
   

  Бихме искали да ви уведомим, че считано от 15.10.2021 г., Райфайзенбанк (България) ЕАД спира да предлага и поддържа услугата "Райфайзен Електронни извлечения", достъпвана през платформата statements.rbb.bg, за нови и съществуващи клиенти.

  След тази дата (15.10.2021 г.) ще можете да достъпвате извлеченията си през платформата Райфайзен ОНЛАЙН.

  За повече информация относно начина за активиране на профила ви в Райфайзен ОНЛАЙН и условията за ползване на платформата, може да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк, вашият личен банкер или Рилейшъншип мениджър, както и на телефоните на Контактен център:

  • 0700 10 000 (Виваком) на цената на градски разговор
  • 1721 (А1 и Теленор) без увеличение на тарифата

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.