Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени при интернет плащанията с карта

  05.05.2021
   

  Уважаеми клиенти,

  Бихме искали да ви информираме за влизащи в сила промени при плащанията с карта в интернет и в мобилни приложения. Те са в съответствие с изискванията на Закона за платежните услуги и платежните системи относно задълбоченото установяване на идентичността на платеца. Новостите се състоят в следното:

  • Покупки в интернет картодържателят ще потвърждава с въвеждане на еднократен код, получен с текстово съобщение от Райфайзенбанк и с допълнителна парола (еПИН).
   еПИН е 6-цифрен код, който картодържателят сам задава чрез мобилното банкиране RaiMobile. еПИН се използва само за потвърждаване на покупки в интернет и е различен от ПИН на картата, който е 4-цифрен и е за потвърждаване на покупки в магазини и теглене на банкомат.
  • Ако картодържателят ползва мобилния портфейл RaiPay на Райфайзенбанк, ще може да потвърждава покупки в интернет като използва само пръстов отпечатък или паролата си за RaiPay.
  • За покупки в интернет на стойност до 30 евро е възможно да не се изисква потвърждение от картодържателя с биометрични данни или с пароли (eПИН или парола за RaiPay).

  За въпроси и допълнителни разяснения на разположение е Контактният център на банката.

  С уважение,
  Райфайзенбанк

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.