Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Информация за KBC Застрахователен брокер и промени за дружеството след придобиването от KBС Груп

  22.08.2022
   

  Уважаеми клиенти,

  С настоящето ви уведомяваме, че във връзка с одобрена от регулаторите сделка за продажбата на дружествата от австрийската банкова група Райфайзен в България на белгийската финансова група КВС, официално е променено и вписано в Търговския регистър фирменото наименование на "Райфайзен Застрахователен Брокер" ЕООД, като считано от 18.07.2022 г. дружеството е с наименование Кей Би Си Застрахователен Брокер България ЕООД.

  Аналогична промяна е извършена и за обслужващата ни банка, която вече се нарича КВС Банк България ЕАД, както и на лизинговото дружество "Райфайзен Лизинг България" ЕООД, което вече се нарича КВС Лизинг България ЕООД.

  Добре известните ви адреси, телефони, банковата сметка за плащане на дължимите премии, и всички останали канали за връзка с нас остават актуални и са без промяна.

  Извършена е промяна единствено в е-мейл адресите ни, като занапред разширението им ще бъде @kbcbank.bg, но досегашните ни е-мейли продължават да бъдат актуални и ще препращат кореспонденцията до новия е-мейл на отговорния специалист.

  Отново използваме случая да ви обърнем внимание, че промяната в собствеността и наименованието ни не променят поетите от нас ангажименти, които ще продължим да изпълняваме стриктно и оставаме в услуга на вас – нашите клиенти.

  Във връзка с промяната в наименованието дружеството има нов уеб-адрес– www.kbcbank.bg (секция Други сайтове) - https://www.kbcbank.bg/bg/za-bankata/koi-sme-nie/kbc-group-bulgaria/kbc-insurance-broker/. Извършена е и актуализация на информационния бюлетин за защита на личните данни и другите приложими документи. Досегашният домейн rbb.bg ще остане активен в рамките на годината, като при достъпване ще пренасочва автоматично към новия уеб-адрес.

  Прилагаме променения линк за връзка към Онлайн калкулатора за застраховка Гражданска отговорност на уеб-сайта на дружеството: https://www.kbcbank.bg/bg/za-bankata/koi-sme-nie/kbc-group-bulgaria/kbc-insurance-broker/zastrahovka-grazhdanska-otgovornost/zayavi-polica-onlain/

  Оставаме на разположение и ще се радваме да отговорим на възникналите въпроси.

  Благодарим за доверието и съвместната ни работа!

  С уважение,
  Екипът на KBC Застрахователен брокер

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.