Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промени в Общите условия за платежни сметки и услуги на физически лица, в сила от 29.06.2022 г.

  29.04.2022
   

  Уважаеми клиенти,

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ви информира, че считано от 29.06.2022 г. банката въвежда промени в Общи условия за платежни сметки и услуги, дебитни карти и Райфайзен ОНЛАЙН за физически лица.

  Промените са отразени в раздел IX.4. Плащане на битови сметки през РАЙФАЙЗЕН ОНЛАЙН, чл. 220 и чл. 221.

  След 29.06.2022 г. създаването на нов абонамент за периодично битово плащане и извършването на еднократно плащане на битови сметки (без създаден абонамент) в Райфайзен ОНЛАЙН и RaiMobile ще се осъществява след прилагане на следните елементи на задълбочено установяване на идентичността на Клиента:

  • Потребителско име и парола за достъп в комбинация с еднократен оторизационен код с временна валидност, изпратен от Банката чрез SMS съобщение на мобилен номер, предоставен от Клиента за потвърждаване на операции. В случай, че Клиентът не е заявил ползването на активни услуги в РАЙФАЙЗЕН ОНЛАЙН еднократният SMS код ще бъде изпращан на посочения от Клиента мобилен номер за връзка в Искането за услугата Райфайзен ОНЛАЙН; или
  • Потребителско име и парола за достъп в комбинация с еднократен оторизационен код, генериран от специализирано приложение за мобилни устройства "Райфайзен Токен" – софтуерен токен.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услуга/продукт, по която/който се променят условия, имат право, преди 29.06.2022 г., да заявят писмено в офис на Райфайзенбанк (България) ЕАД несъгласието си със съответната промяна и да прекратят договора за ползване на съответната услуга/продукт, без да дължат разноски и/или обезщетение във връзка с прекратяването.

  За повече информация относно промените можете да посетите сайта на банката www.rbb.bg, или да се обърнете към служителите в офисите на Райфайзенбанк (България) ЕАД и на телефоните на Контактния център:

  • 0700 10 000 (Vivacom) на цената на градски разговор
  • 17 21 (A1 и Yettel) без увеличение на тарифата.

  С уважение,
  Райфайзенбанк (България) ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.