Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промяна в тарифа за таксите и комисионите за наем на сейфове

  09.02.2023
   

  Уважаеми клиенти,

  Във връзка с предстоящото обединение на "ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА" АД и "Кей Би Си Банк България" ЕАД, бихме искали да ви уведомим за предстоящи промени в Тарифа за таксите и комисионите за наем на сейфове, с които можете да се запознаете във всеки офис на "ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА" АД и "Кей Би Си Банк България" ЕАД, и на интернет страниците на двете банки - www.ubb.bg и www.kbcbank.bg.

  Настоящите клиенти на банката, ползващи услуга/продукт, по която/който се променят условия с описаната по-горе промяна в тарифата, имат право, преди датата на влизането ѝ в сила, да заявят писмено в офис на "ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА" АД или "Кей Би Си Банк България" ЕАД несъгласието си със съответната промяна и да прекратят договора за ползване на съответната услуга/продукт, без да дължат разноски и/или обезщетение във връзка с прекратяването. Ако клиентите не сa изразили несъгласието си, промените се смятат за приети.

  За повече информация относно промените можете да се обърнете към служителите в офисите на "ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА" АД и "Кей Би Си Банк България" ЕАД.

  С уважение,
  "ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА" АД
  "Кей Би Си Банк България" ЕАД

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.