Tools
Затвори
Затвори

KBC Банк България и ОББ се обединиха под името "Обединена българска банка" АД (ОББ).

На 10.04.2023 г. ОББ и КВС Банк България официално се обединиха след като в Tърговския регистър бе вписано преобразуването на "КВС Банк България" ЕАД чрез вливане в "Обединена българска банка" АД. Правното обединение е следваща стъпка в интеграцията на двете банки, след като през лятото на 2022 г. белгийската КВС Груп придоби бизнеса на Райфайзен Банк Интернешънъл в България.

Според последните налични данни на БНБ, новата обединена банка ОББ ще бъде водеща по размер на активите, a KBC Груп, която освен банкови услуги обхваща още и дъщерни компании в секторите застраховане, лизинг, застрахователно посредничество, пенсионно осигуряване, управление на активи и факторинг, е водеща интегрирана финансова група у нас, обслужваща повече от 2.4 млн. клиенти.

Процесът на техническата интеграция на ОББ и досегашната KBC Банк България продължава. До приключването му клоновата мрежа, корпоративният сайт и дигиталните канали на досегашната КВС Банк България ще бъдат обозначени със специален символ до логото на ОББ.

На този етап, клиентите не е необходимо да предприемат каквито и да било действия и ще продължат да бъдат обслужвани както и досега. Ще ви информираме в случай на бъдещи промени. 

Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Твоят отпечатък за едно добро бъдеще

  Ние вярваме, че малките промени в живота и навиците могат да доведат до голяма промяна за цялата планета. 

  Екологично и социално отговорни

  Програмата е част от политиката на банката в сферата на екологичното, социалното и корпоративно управление (ESG) и включва редица инициативи за едно добро бъдеще на България.

  Кампаниите ни за засаждане на дръвчета в България и вътрешните инициативи за служители на банката са още една малка стъпка в посока да станем по-отговорни членове на обществото.

  Как да оставиш твоя отпечатък

  Част от кампаниите ни за засаждане на дръвчета са насочени към нови и настоящи клиенти и се осъществяват в партньорство с една от най-активните неправителствени организации в тази сфера – Гората.бг.

  • Съвместна инициатива на ОББ и KBC Банк за едно добро бъдеще

   За всяко първо влизане (login) на клиент – физическо лице в мобилното банкиране на ОББ или KBC Банк в периода 10.12.22 - 10.01.23 г., ние ще засадим 1 дърво.

  • Кампания "Дръвче за всеки 10 кв. м. от площта на твоя нов дом"

   През 2022 г. допринасяме заедно с клиентите ни, изтеглили жилищен кредит от KBC Банк България с по една фиданка за едно добро бъдеще на България. Ние ще се погрижим за засаждането на дърво за всеки 10 кв.м. площ на жилище, закупено чрез използване на средства от жилищен кредит от KBC Банк, усвояването на суми по който е направено през 2022 г. Всеки клиент ще получи електронен сертификат за своя принос към околната среда. Кампанията се осъществява в партньорство с Гората.бг.

  • Кампания "Дръвче за всяка дигитално открита сметка"

   В рамките на програмата Твоят зелен отпечатък в партньорство с Гората.бг осигурихме засаждането на над 3 000 нови дръвчета за България за всяка дигитално открита сметка с дебитна карта през 2021 година.

  Инициативи за служители

  Банката организира и редица вътрешни инициативи, чрез които много от нашите служители оставят своят отпечатък.

  • Кампания "Зелената идея ти отива"

   Вътрешна инициатива за генериране и оценка на идеи от служители чрез споделяне на добри практики и последващото им адаптиране в корпоративната среда.

  • Доброволчески акции

   Стотици служители на банката оставят своя отпечатък, като участват с доброволчески труд в акции за засаждане на фиданки в различни райони на България.

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.