Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  В KBC Банк вярваме, че малките промени в живота и навиците могат да доведат до голяма промяна за цялата планета. Чрез програмата Твоят зелен отпечатък ние се грижим общият ни дом да бъде още по-зелен!

  Екологично и социално отговорни

  Програмата Твоят зелен отпечатък е част от политиката на банката в сферата на екологичното, социалното и корпоративно управление (ESG) и включва редица инициативи за една по-зелена България.

  Кампаниите ни за засаждане на дръвчета в България и вътрешните зелени инициативи за служители на банката са още една малка стъпка в посока да станем по-зелени и отговорни членове на обществото.

  Как да оставиш твоя зелен отпечатък

  Част от кампаниите ни за засаждане на дръвчета са насочени към нови и настоящи клиенти и се осъществяват в партньорство с една от най-активните неправителствени организации в тази сфера – Гората.бг.

  • Кампания "Дръвче за всеки 10 кв. м. от площта на твоя нов дом"

   През настоящата година допринасяме заедно с клиентите ни, изтеглили жилищен кредит от KBC Банк с по една фиданка за една по-зелена България.

  Включи се и ти. Остави своя зелен отпечатък.

  Можеш да оставиш своя зелен отпечатък като сбъднеш мечтата си за собствен дом с жилищен кредит от KBC Банк.

  Ние ще се погрижим за засаждането на дърво за всеки 10 кв.м. площ на жилище, закупено чрез използване на средства от жилищен кредит от KBC Банк, усвояването на суми по който е направено през 2022 г. Всеки клиент ще получи електронен сертификат за своя принос към околната среда.

  Кампанията се осъществява в партньорство с Гората.бг.

  • Кампания "Дръвче за всяка дигитално открита сметка"

   В рамките на програмата Твоят зелен отпечатък в партньорство с Гората.бг осигурихме засаждането на над 3 000 нови дръвчета за България за всяка дигитално открита сметка с дебитна карта през 2021 година.

  Зелени инициативи за служители

  Банката организира и редица вътрешни инициативи, чрез които много от нашите служители оставят своят зелен отпечатък.

  • Кампания "Зелената идея ти отива"

   В рамките на програмата Твоят зелен отпечатък, продължава и първата вътрешна зелена инициатива за генериране и оценка на идеи от служители чрез споделяне на добри практики и последващото им адаптиране в корпоративната среда.

  • Доброволчески акции

   Стотици служители на банката оставят своя зелен отпечатък, като участват с доброволчески труд в акции за засаждане на фиданки в различни райони на България.

  Знаеш ли, че...

  Засаждането на едва 48 нови дръвчета може да неутрализира вредните газове от 10-хиляден пробег с автомобил? Дърветата са най-сигурният помощник на планетата в справянето с климатичните промени, породени от ежедневната човешка дейност. Какво ще кажеш да се погрижим заедно още сега за средата, в която живеем?

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.